Shihet bora në dritare, videoja del të jetë e vjetërIsh-kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka ngritur disa dyshime të tija në publik mbi rastin që ka ndodhur në Pejë, ku u rrah një grua e moshuar nga infermieret atje.

Ahmeti pyeti për vjetërsinë e videos që është publikuar se “a nuk është borë në dritare që-kjo në qendrën e të moshuarve në Pejë?”.

“A ka ra borë qëto ditë se përndryshe kjo situate paska qenë më gjatë”, shkroi ai në Twitter.

Lidhur me rastin që sipas policisë ka ndodhur të dielën, janë arrestuar tri infermiere dhe janë ndaluar 48 orë nga prokurori i rastit.

Së shpejti, atyre pritet t’u vendoset masa e paraburgimit prej 30 ditë nga ana e Prokurorisë Themelore në Pejë.

Shiko postimin:

JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *