Boll keni kontribuar për Kosovën, Labi ia kthen 1500€ mërgimtarit që ia hodhi në skenëKëngëtari, Labinot Tahiri vazhdon të tregojë zemrën e humanistit, në një ndejë që kishte në Evropë, një mërgimtar ia hodhi mbi 1500 euro në skenë.

Mirëpo, këngëtari nga Ferizaj ia ktheu ato Përmes një insta/story ai tregoi arsyen.

“Një rast ku gurbetçari mi dhuroi 1500 euro dhe ia ktheva përshkak se boll kontribuojnë në Kosovë Gurbetçari dhe publik paguan hyrje të biletave në koncert tona pra mjafton vetëm që vini nëpër mbrëmje.

Bashkish nuk ka nevojë me hedh se boll i keni lodhjet e juaja dhe kontributet për atdheun”.

Shiko videon:

Lojtës Videosh

https://infokosova.net/wp-content/uploads/2022/11/labinot-tahiri-435345.mp4?_=1

JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *