Butrinti dhe Kida bëjnë na habitin, nuk e prisnim këtë gjë nga taPak ditë më parë Kida dhe Butrinti njoftuan se do të vinin me një bashkëpunim muzikor, mirëpo dyshja i kanë surprizuar të gjithë.

Menduam se do të publikonin një këngë, Butrinti dhe Kida i

Ato kanë publikuar jo një, por dy këngë të titulluara “AM” dhe “PM”. Ndonëse nuk ka shumë që janë publikuar, këngët janë pritur shumë mirë nga publiku.

Menduam se do të publikonin një këngë, Butrinti dhe Kida i

Kujtojmë se Butrinti dhe Kida janë përfolur shpesh për një lidhje dashurie, mirëpo asgjë nuk është e konfirmuar.

JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published.