Pse shishet plastike me pije të gazuar e kanë fundin me gunga? Ju ka shkuar ndërmënd ndonjëherëJu ka shkuar ndërmënd / Pse shishet plastike me pije të gazuar e kanë fundin me gunga?

Gungat janë aty për të rritur rezistencën e shisheve.Kjo është e nevojshme sepse shishja plastike duhet të jetë në gjendje t’i rezistojë presionit të gazit në pije.
Gjithashtu, këto pije zakonisht shërbehen të ftohta dhe kur një lëng ftohet, vëllimi i tij ndryshon dhe shishja nuk duhet të ndryshojë dukshëm për shkak të saj.
Si shtesë, këndi ose maja e gungës mund të zgjerohet paksa dhe të kontraktohet pa u prishur.

JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published.