Vlerësojini artistet para se të zhduken nga Shqipëria! Ronela, e ke myt/ Enca me kërkesë për shqiptarëtMbrëmjen e djeshme Ronela Hajati përfaqësoi Shqipërinë në Eurovision, madje ishte e para që hapi festivalin. Mirëpo Ronela nuk arriti të çonte Shqipërinë në finale. Lidhur me këtë ka dy fjalë edhe Enca.

Ajo ka shkëputur një pjesë nga performanca e Ronelës mbrëmjen e djeshme në Torino duke e vlerësuar me pikët maksimale.

Sipas Encës, kënga e Ronelës ishte ajo që i duhet Eurovisionit, teksa i bëri thirrje të gjithë shqiptarëve që të vlerësojnë artistët e muzikës moderne para se të jetë vonë.

“Më në fund prezantohemi me një këngë sic duhet në eurovision. Le ti vlerësojmë artistet tona të muzikës moderne, para se duan të zhduken nga Shqipëria dhe toksiciteti këtu. Ronela Hajati realisht e ke myt”, shkruan Enca.

JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published.