Tani nuk ulet dot në karrige, bëri 5 operacione plastike për të fryrë të pasmetKoka bën, koka pëson! Kjo është një fjalë e urtë shqiptare që shpejgon më së miri atë që ka ndodhur me një shtetase suedeze, që po bën xhiron e botës me historinë e saj.Një 29 vjeçare e cila ka bërë ndërhyrje në të pasmet e saj, në përpjekje për t’i pasur të mëdha, ka treguar se ajo nuk mund të ulet në karrige.

Natasha Croën, 29 vjeç, nga Goteborgu, postoi një imazh në Instagram për të nxjerrë në pah realitetin e të pasurit të pasme të mëdha.Një nga postimet e saj shkruhej: “Asnjë karrige nuk është kurrë e mjaftueshme”, tha ajo.

E varura nga kirurgjia zbuloi se ajo kishte qenë beqare për shtatë vjet dhe se mendonte se nuk kishte gjetur mashkullin e duhur pasi ata e shohin atë frikësuese.Ajo po ashtu pranoi se po planifikon një ngritje të gjashtë për të pasmet.

Natasha mesa duket është e fiksuar aq shumë pas kirurgjisë plastike saqë s’do t’ia dijë për pasojat.

Në shumë raste kur kemi të bëjmë me fiksime dhe tepricë ndaj kirurgjisë plastike, ka pasur polot raste kur njerëzit kanë humbur edhe jetën.

JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published.