Nuk i mban dot lotët, Einxhel e rënduar emocionalishtEinxhel është shfaqur e rënduar emocionalisht. Kamerat e shtëpisë e kanë filmuar duke qëndruar e vetme në oborr, duke dëgjuar muzikën në sfond teksa në një moment nuk i ka mbajtur dot lotët.

Duket se kjo gjendje emocionale e Einxhelit vjen pas ikjes së Dagzit dhe sherreve në shtëpi, ku ajo u shpreh se ndihej e zhgënjyer që askush nuk e shpëtoi.

JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published.