Shuhet në moshën 17-vjeçare djali i këngetares së njohur, trishtim i madh!Djali 17-vjeçar i Sinead O’Connor v diq dy ditë pasi u raportua për zh dukjen e tij dhe këngëtarja pretendon se ishte një vetëv rasje.

Ndahet nga jeta në moshën 17 vjeçare djali i këngëtares së njohur

Ndahet nga jeta në moshën 17 vjeçare djali i këngëtares së njohur

O’Connor e ndau lajmin në rrjetet sociale, duke shkruar se djali i saj “vendosi t’i jepte fund lu ftës së tij tokësore” dhe kërkoi që “askush të mos e ndjekë shembullin e tij”.

Në orët e para të mëngjesit të së shtunës këngëtarja ka shkruar: “Djali im i bukur, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, vetëm drita e jetës sime, ka vendosur t’i japë fund lu ftës së tij tokësore sot dhe tani është me Zotin. Pusho në paqe dhe askush të mos e ndjekë shembullin e tij. Fëmija ime. Të dua shumë. Ji i qetë të lutem.”

VANCOUVER, BRITISH COLUMBIA – FEBRUARY 01: Singer-songwriter Sinead O’Connor performs on stage at Vogue Theatre on February 01, 2020 in Vancouver, Canada. (Photo by Andrew Chin/Getty Images)

JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *