‘Po më habit si e ruan qetësinë, duan ta nxjerrin keq’, pas situatave të fundit, flet guaja e Ilir ShaqiritEmanuela, gruaja e Ilirit ka folur në “Goca dhe Gra” për rrugëtimin e partnerit të saj në Big Brother VIP.

Ajo tregoi se është habitur nga fakti se si Iliri përballon situatat me qetësi ndonëse sipas saj sul mohet shpesh nga banorët e tjerë.

Emanuela: Ka diçka që më ka habitur. Në të mirë dhe në të keq, ashtu është, një njeri që i pëlqen të bëjë shumë shaka, të jetë hokatar. Pastaj ironinë shqiptare nuk e di si e ka. Shpesh herë qesh por nga dikush mund të shihet si tepri. Ka diçka që më habit dhe është aftësia që të ruajë qetësinë përpara shumë su lm eve, ndoshta për të pasur një moment në kamera. Duke e njohur atë, ndoshta po piqet dhe nga ky këndvështrim.

JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *