Arjola Demiri flet troç: Nuk martohem më/ ”Nuk dua që fëmijët e mi të kenë njerk”Spektaklin e djeshëm të “BBV” Arjola ka treguan rrugëtimin e dh imbshëm të jetës së saj. Ajo tregoi se i është dashur të luf tojë shumë për fëmijët e saj, të cilët i ka vendosur edhe përballë jetës së saj.

“I përulem nënës time që më hapi deën. Kur ika në Suedi e lash shumë të bukur dhe kur e ktheva ishte plakur shumë. Dua të tregoj se ka njerëz shumë të fortë. Për asnjë moment nuk jam vik timizuar këtu brenda.

Kam vendosur që të mos mos martohem pasi nuk dua që fëmijët e m’i të kenë një njerk’’– tha ajo e përlotur.

Pasi tha këto fjalë e përlotur, Arjola pati mundësinë të takonte njeriun e saj më të shtrenjtë, nënën e saj.

JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *